Situatii de urgenta / SU

Situatii de urgenta/SU (PSI - prevenirea si stingerea incendiilor) Timisoara

Obligatiile in domeniul situatiilor de urgenta/SU (PSI - prevenirea si stingerea incendiilor) sunt adresate tuturor institutiilor si operatorilor economici care au obligatia sa-si asigure activitatea si sa elimine riscurile unor accidente cu urmari grave.

 

Dares SRL ofera in domeniul situatiilor de urgenta/SU (PSI - prevenirea si stingerea incendiilor) servicii si consultanta si prestari servicii de specialitate in conformitate cu Legea nr. 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor, Ordinul nr. 163 din 28 februarie 2007 pentru aprobarea Normelor Generale de aparare impotriva incendiilor si Legea nr. 481 din 8 noiembrie 2004 privind protecţia civila si a intregii legislatii in vigoare.

 

Pentru clientii nostri oferim consultanta si prestari servicii in domeniul situatiilor de urgenta/SU (PSI - prevenirea si stingerea incendiilor) specifice oricarui domeniu, pentru ca societatea dumneavoastra sa-si desfasoare activitatea in conditii maxime de siguranta

 

DE CE FACEM:

 

Pentru ca afacerea dumneavoastra trebuie protejata:

 

1. Prin respectarea legislatiei in vigoare:

Legea nr. 307/2006  privind apărarea împotriva incendiilor, art.19 lit.a), f), g), h), j),  Ordinul MAI.163/2007 pentru aprobarea Normelor generale de aparare impotriva incendiilor, art.5, lit.a), b), c), d), e), f), g), h), k), l), n), OMAI 712/2005 pentru aprobarea dispozitiilor generale privind instruirea salariatilor in domeniul situatiilor de urgenta, art.7, art.8, al.(1), art.9, lit a), si lit.b), art.10-20,  modificat si completat cu OMAI 786/2005

a) Efectuarea instruirii introductiv generale de aparare impotriva incendiilor

b) Stabilirea structurilor cu atributii in domeniul apararii impotriva incendiilor

c) Elaborarea actelor de autoritate: decizii, dispozitii, hotarari prin care se stabilesc raspunderi pe linia apararii impotriva incendiilor

d) Elaborarea documentelor si evidentele specifice privind apararea impotriva incendiilor (documente legate de organizarea instruirilor, stabilirea atributiilor personalului pe linia apararii impotriva incendiilor, intocmirea instructiunilor de aparare impotriva incendiilor la locurile de munca, intocmirea planului de evacuare a persoanelor si a planului de depozitare si evacuare a materialelor periculoase)

e) Executarea de controale periodice, in scopul depistarii, cunoasterii si inlaturarii starilor de pericol care pot favoriza initierea sau dezvoltarea incendiilor;

 

2. Prin protejarea efectiva a angajatilor si bunurilor companiei dumneavoastra

Nerespecatrea normelor sau lipsa unor planuri funtionale de raspuns in situatii de urgenta poate avea urmari nefaste asupra afacerii dumneavoastra.

In cazul in care in cadrul controalelor se constata incalcari ale prevederilor legale din domeniul situatiilor de urgenta/SU (PSI - prevenirea si stingerea incendiilor), organele de control pot dispune sistarea activitatii, tocmai de accea venim in intampinearea dumnevoastra cu servicii profesioniste in sfera situatiilor de urgenta/SU (PSI - prevenirea si stingerea incendiilor)

 

CE FACEM:

 

Principalele activitati prestate de societarea noastra in domeniul situatiilor de urgenta/SU (PSI - prevenirea si stingerea incendiilor) sunt:

 

 • Intocmirea dosarului cu documentele cerute de Legea nr. 307/2006, Normele Generale de aparare impotriva incendiilor si Legea nr. 481 din 8 noiembrie 2004, astfel:

 • Documentatie de instruire pentru toate fazele de instruire;

 • Tematica pentru toate fazele de instruire

 • Fisele individuale de instructaj in domeniul situatiilor de urgenta

 • Decizii de numire a factorilor responsabili

 

Pe langa prestarile de servicii in domeniul situatiilor de urgenta/SU (PSI - prevenirea si stingerea incendiilor), venim in intampinearea dumneavoastra cu servicii de consultanta si consiliere periodica:

 • Efectuare instructajelor introductive generale;

 • Supraveghere la efectuarea instructajului la locul de munca;

 • Supraveghere la efectuarea instructajului periodic;

 • Participarea efectiva la verificarea insusirii si a modului de aplicare a masurilor propuse in domeniul situatiilor de urgenta;

 • Monitorizarea functionarii sistemelor si echipamentelor de stingere a incendiilor;

 • Emiterea de decizii si autorizatii pentru desfasurarea activitatii in conformitate cu normele pentru prevenirea si stingerea incendiilor PSI;

 • Realizarea masurilor dispuse de catre inspectorii pentru prevenirea situaţiilor de urgenţă cu prilejul vizitelor de control;

 • Exercitii practice cu angajatii, pentru punerea in aplicare a planului de interventie (utilizarea stingatoarelor, exercitii de evacuare, etc.).

 

DE CE NOI:

 

De ce sa alegeti serviciile de consultanta si prestari servicii in domeniul situatiilor de urgenta/SU (PSI - prevenirea si stingerea incendiilor) oferite de noi?

 

Pentru ca noi:

 • Oferim solutia problemei si implementarea ei in practica

 • Nu percepem taxe suplimentare sau ascunse

 • Suntem autorizati de catre Inspectoratul Teritorial de Munca

 • Avem o experienta dobandita de-a lungul a peste 10 ani de actvitate efectiva in domeniu

 

CAT COSTA:

Cat costa serviciile de consultanta si prestari servicii in domeniul situatiilor de urgenta/SU (PSI - prevenirea si stingerea incendiilor)?

 

Tarifele pentru serviciile de consultanta si prestari servicii in domeniul situatiilor de urgenta/SU (PSI - prevenirea si stingerea incendiilor variaza in functie de obiectul de activitate, numarul de lucratori, numarul puncte de lucru etc.

 

Pentru a obtine o oferta pentru serviciile de consultanta si prestari servicii in domeniul in domeniul situatiilor de urgenta/SU (PSI - prevenirea si stingerea incendiilor personalizata ne deplasam gratuit la sediul firmei dumneavostra pentru o evaluare reala a necesitatilor specifice activitatii desfasurate de societatea dumneavoastra.

 

Ne puteti contacta :